Scroll Top

Om Cheaply

Cheaply är en onlinebaserad jämförelsetjänst för privatlån. Vi hjälper dig att jämföra lån och räntor från olika låneförmedlare och institut så att du som konsument ska kunna göra rätt val.

Vi kan hjälpa dig att spara pengar när du lånar pengar till för att exempelvis samla din lån, lån till bil, lån till renovering, lån till en resa eller för andra syften du behöver låna pengar. Vårt mål är att hjälpa dig att göra medvetna val och hitta de bästa lånen med de bästa lånevillkoren och servicen på de tjänsterna som du eftersöker.

Cheaply försöker så gått det går att inkludera så många leverantörer och produkter som möjligt. Det finns dock vissa tillfällen då vi inte klarar att visa det fullständiga utbudet på marknaden och visar vid dessa tillfällen alla leverantörer vi har möjlighet att presentera.

Varför ska man använda Cheaply.se?

Du ska använda Cheaply.se om du vill ha lägre månadskostnader och göra roligare saker för dina pengar än att betala höga räntor. Genom att hitta rätt leverantör kan du spara tusentals kronor – pengar som du kan använda till din familj, dina vänner eller en resa med din pojk- eller flickvän. Med Cheaply sänker du dina lånekostnader.

Företagsfakta:

Cheaply.se
Papiernik Media AB