You are here:--Bästa mobilapparna som du måste ha

Bästa mobilapparna som du måste ha

Mobilen har det mesta vi behöver. Man kan gå ut genom dörren med allt man behöver, med endast mobilen i hand. Och kanske hemnycklarna (men även detta börjar att förändras nu med digitala lås). På mobilen har man sin plånbok, personliga anteckningar, att-göra listor, kameran, alarm och påminnelser. För allting så finns det massvis med appar, vilken ska man välja? Så klart erbjuder App Store och Google Play sina egna appar för alla områden, men tar man sig en ordentligare blick på vad som erbjuds bland havet av appar kan man hitta guldet i sanden. För dig som inte visste vad apparnas värld har att erbjuda, så har denna artikel skrivits.  

 1. Kamera och Fotografi 
 • Redigera och fixa dina bilder. Tycker du om att fixa dina bilder, lite mer än vad som kan åstadkommas med Instagram eller Snapchat? Då vill du nog pröva på Darkroom (iOS) och/eller VSCO (iOS och Android). Med den här appen kan du göra mer än bara sätta på olika filter, du kan leka med olika justeringar och färger på en proffsnivå. 
 • Använd mobilen som scannerBehöver du scanna ett dokument men har inte tillgång till en scanner, eller kanske rent av för lite tid för att scanna till datorn? Då är Office Lens den bästa appen för dig. Det är lika enkelt som att ta ett kort, men resultatet är lika fint som med en vanlig scanner, om inte även lite bättre. Office Lens går att skaffa för både Android och iOS. 

 2. Musik

 • Hitta låten med Shazam! Har du någonsin haft en låt i huvudet utan att veta vem som sjunger eller vad den heter? Du kan lätt bli av med besväret om du laddar ner Shazam, tillgänglig på App Store eller Google Play. Du behöver bara låta den spela in lite av sången som låter i bakgrunden och så säger den svaret på din fråga. Lätt som en plätt! 
 • Var DJ överallt, med mobilen. Tycker du om att mixtra med låtar? Ladda ner Traktor DJ på din iPhone och ha kul med dina låtar när du vill och var du vill. Denna app är lätt att lära sig och ger bra slutresultat. 
 1. Organisera och planera
 • Anteckningar. Pluggar du och har mycket du måste komma ihåg sen? Kanske du tycker om att skriva poesi eller vill komma ihåg vissa namn och platser. Ladda ner Evernote! Där kan du anteckna mer än bara ord, du kan även sätta in kort i din text och sen organisera dina anteckningar i olika kategorier. Hittar du inte en gammal anteckning? Skriv in några sökord och hitta den snabbt och säkert igen. 
 • Att-göra. Har du mycket att göra på lite tid kan du behöva en effektiv app där du kan skriva upp alla dina todos, också i olika kategorier och dina deadlines. Med Todoist och Wunderlist kan du med din Android eller iPhone alltid hålla dig ikapp med att-göra listan. 
 • E-post. Förutom Apple’s Mail och Gmail så finns det många nya appar för din e-post som är snabba och effektiva. Spark (iOS), Airmail (iOS), Outlook (iOS, Android), Google Inbox (iOS, Android) gör det lättare för dig att läsa nya mail, sortera dem och skicka mail från din mobil utan att behöva öppna en webbläsare. 
 1. Dokument
 • Läs olika slags dokument och böcker. Adobe Acrobat Reader är en bra app där du kan importera och läsa olika dokument eller böcker, sätta dit anteckningar eller stryka under och säkerhetskopiera det till andra enheter.  
 • Använd dig av det stora molnet. Det finns många sätt att spara information på Cloudet. Du kan använda dig av olika program, som nu även har mycket användbara appar. Dropbox och Mega inger mycket förtroende och är säkra för delning och förvaring. 
 1. Andra apparsom är bra att ha 
 • ICA Handla. Ha inköpslista på mobilen när du handlar på ICA. Använder du dessutom Ica-kort så kan du kolla upp saldot innan du betalar. (iOS och Android) 
 • Run Keeper. Håll dig i form med en app som tar hand om din träning, tips, råd och påminnelser. (iOS och Android) 
 • Weather Pal. Om väderprognosen är lurig så kan du alltid försäkra dig om vädret med denna app. Missa aldrig en solig dag! (iOS) 
 • INKS. Ett spel som är som flipper fast med färg! Kul och beroendeframkallande… perfekt för när man väntar på bussen eller i har tråkigt i någon väntsal.(iOS) 
 • Unblock Me. Också ett avstressande spel, du måste flytta på blocken i rätt ordning för att kunna låsa upp nästa nivå. (iOS) 

Se till att ha åtminstone några av dessa rekommenderade appar i din mobil och gör livet like enklare och roligare! 

Jämför bästa och billigaste mobilabonnemang med mest data.

By | 2017-08-28T12:07:16+02:00 augusti 28th, 2017|Categories: Mobiltelefoni|0 kommentarer

About the Author:

Lämna en kommentar